Hírek

Kaputechnika

Szekcionált garázskapuk

 

 

Elektromos kapunyitók    Távirányítók            Telepítés, szervíz,alkatrész

Szekcionált kapu már:bruttó 119.900.- ft -tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Biztonságtechnika

Riasztók

Beléptetők

Tűzjelzők

 GSM Modulok

Kültéri védelem

 

INIM Ability kiegészítők

INIM - ABILITY kiegészítők

 

 

 

inim ivy riasztó

 

 

INIM IVY - akkumulátoros kültéri sziréna.

2Ah akkumulátor hellyel és LED-es villogóval. A villogón felül a sziréna tartalmaz még egy vörös és egy zöld állapot visszajelző LED-et amelyből a zöld egy bemeneten keresztül vezérelhető. A START és a külön STOP bemeneten keresztül a sziréna bármilyen - előre beállított - jellel indítható illetve tiltható. Be­épített hőmérséklet érzékelőjének köszönhetően a hibajelző kimenetén jelzi, ha a betörő megpróbálja magas hőmérsék­lettel tönkretenni az optikai elven működő szabotázs érzé­kelőnek köszönhetően pedig nem kell tartani a szabotázskapcsoló korróziójától sem. A sziréna rendkívül masszív, belső fém burkolata a legzordabb környezeti hatásoknak is ellenáll. Az F jelű modellek tartalmaznak még beépített kifújás védelmet. Az M jelű modell pedig krómhatású házban kerül forgalomba.

 

 

 

 

 

inim riasztó

INIM SmartLAN/SI TCP/IP modul (internetmodul)

A központ LAN hálózaton, ill. interneten keresztül történő felügyeletére és programozására, ill. SmartLeague programból való vezérlésére. A kapcsolat 8 biten titkosított.

 

inim ability riasztó

INIM SmartLAN/G TCP/IP modul

    A SmartLAN/SI tulajdonságain felül képes események hatására e-mail üzenetet küldeni. Az e-mail üzenetekhez csatolmány rendelhető, amit a modul az SD kártyaolvasójába helyezett memóriakártyáról olvas be. Ezen kívül a beépített web szerver egy grafikus felhasználói felületet biztosít a felhasználó számára, amin keresztül a rendszer minden funkciója vezérelhető. A modul AES-128 bites titkosítással rendelkezik, így a kapcsolat teljesen biztonságos

     

    ability inim riasztó

    INIM - ABILITY FLEX5/U Be és kimenet bővítő modul

      A központok rendszerbuszára csatlakozik, 5 szabadon felhasználható pontot ad a rendszerhez. A pontok használhatóak, zónabemenetként akár duplázva is, kimenetként vagy akár felügyelt kimenetként is. A cím beállítása DIP kapcsolókkal történik, a pontok programozása pedig számítógépes programból vagy a kezelőegységről, a programozói menüben. A sorkapcsok nincsenek védve szabotázs ellen, így a központ dobozába kell elhelyezni (SmartLiving 1050L és SmartLiving 10100L központokban van kialakítva számára hely).

       

      inim riasztó

      INIM - ABILITY FLEX5/P Be és kimenet bővítő modul

      A FLEX5/U tulajdonságaival megegyezik, kivéve a tokozását. Ez a modell szabotázs védett műanyag házban kerül forgalomba, így a központon kívül, attól távol is elhelyezhető.

       

      inim ability riasztó

      INIM - ABILITY AuxRel32 tápfeszültség osztó és 2 relés kimeneti modul

      SmartLiving1050L és 10100L központok dobozában előre kialakított hely van számára.A modul tartalmaz 3db feszültségkimenetet, mindegyik 1A önvisszaálló biztosítékkal védve (multifuse).Ezen kívül a modul tartalmaz 2db NO-NC kontaktusos relét, amelyeket a központ bármely kimenete vezérelhet.

       

      inim smartlogo riasztó

      INIM - ABILITY SmartLogos 30M

      A központ alaplapjára csatlakoztatható beszédmodul, mellyel a központ képes bemondani az elérhető menüpontokat JOY/MAX kezelőegység, valamint telefonos távvezérlés esetén. Használható továbbá a felhasználó felé beszédüzenetben történő eseményjelzésre is. Valamint a SmartLogos 30M memóriája tartalmazza a JOY/MAX kezelőegységnél rögzíthető hangpostát is.

       

      inim ability hőszonda

      INIM - ABILITY PROBETH Hőszonda

      Hőkompenzált akkumulátortöltéshez.

       

      inim ability ncard proxykártya

      INIM - ABILITY nCard

      Proximity kártya.

       

      inim ability nkey riasztó

      INIM - ABILITY nKey

      Proximity kulcs.

       

       

      inim riasztó

      INIM ABILITY nBy/S proximity olvasó

      A központok rendszerbuszára csatlakozik. Beépített zümmerrel és 4 visszajelző LED-del, amelyekhez olvasónként külön-külön parancs programozható (+1 a kártyához). Szabotázsvédett műanyag tokban.

       

      inim ability proximiti

      INIM – ABILITY nBy/X proximity olvasó

      A központok rendszerbuszára csatlakozik. Zümmer nélkül, 4 visszajelző LED-del, amelyekhez olvasónként külön-külön parancs programozható (+1 a kártyához). Süllyesztett szereléshez, szabotázsvédelem nélkül.