Hírek

Kaputechnika

Szekcionált garázskapuk

 

 

Elektromos kapunyitók    Távirányítók            Telepítés, szervíz,alkatrész

Szekcionált kapu már:bruttó 119.900.- ft -tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Biztonságtechnika

Riasztók

Beléptetők

Tűzjelzők

 GSM Modulok

Kültéri védelem

 

Bemutatkozás

A 1996 óta végzem különböző biztonságtechnikai rendszerek, tűzjelző , riasztók, beléptetők és kamera rendszerek tervezését, kivitelezését. Tevékenységi köröm kiterjed továbbá kaputechnikára, antennatechnikára, számítógép-hálózatok, alközponti rendszerek, napelemes rendszerek kialakítására, stb. illetve a létrehozott rendszerek karbantartására és szervizelésére.Teljeskörű egyénre szabott, költséghatékony megoldást nyújtok kis- és középvállalkozások, valamint egyéni megrendelőim számára.

Szolgáltatásim:

 

Felülvizsgálat:

Amennyiben nincs megelégedve meglévő rendszerének működésével, szolgáltatásaival, vagy csak egy komplett áttekintést szeretne kapni rendszeréről, a benne rejlő, lehetőségekről, átvilágítom rendszerét, és feltárom annak gyengeségeit, problémáit az Ön igényei szerint. A feltárt körülmények ismeretében felvázolom a lehetséges fejlesztések irányát.
 

 

Teljes körű kivitelezés, telepítés:

Saját magam több mint 15 éves gyakorlattal, a törvényi előírásban foglaltak betartásával, referenciákkal és megfelelő végzettségekkel vállalom, személyre szabott rendszerek kiépítését a beszerzéstől az üzemeltetésig.

 

Karbantartás, szervíz:

Vállalom biztonságtechnikai, kaputechnikai rendszerek, és egyéb gyengeáramú rendszerek, rendszeres vagy alkalomszerű karbantartását, garanciális időn belüli és garanciális időn túli javításokat egyaránt végzek. Az általam forgalmazott termékekhez  folyamatos alkatrészellátást biztosítok. Folyamatos karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleim részére 24 órás szervizügyeletet biztosítok.

 

Ingyenes szaktanácsadás, felmérés:

Kötelezettség nélküli árajánlatkészítés:

Helyszínre szállítás:

 

Adószám: 60436382-2-23
Kamarai azonosító: 0301/I/00971/1999
Bizt. technikai ig.: BS0001820