Hírek

Kaputechnika

Szekcionált garázskapuk

 

 

Elektromos kapunyitók    Távirányítók            Telepítés, szervíz,alkatrész

Szekcionált kapu már:bruttó 119.900.- ft -tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Biztonságtechnika

Riasztók

Beléptetők

Tűzjelzők

 GSM Modulok

Kültéri védelem

 

BFT kaputechnika

Engedje meg, hogy körbevezessük a BFT gyár termékpalettáján.

 

Az olasz gyár több évtizede tervez és gyárt automatikákat, lakossági és ipari célokra egyaránt.

Jelenleg – a termékcsoportokat tekintve – a második legnagyobb kínálattal rendelkezik a gyár. Az eredetileg magánkézben lévő vállalkozás a Somfy Group részévé válva megkettőzte forgalmát és számos újdonságot dobott piacra. Cégünk 2008 óta forgalmazza a termékeket. A BFT gyár UNI ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint dolgozik, mely alapot ad a megbízható és szavatolt minőségű termék előállítására.

Minden BFT termékre érvényes a szakszerű felszereléstől, átadástól számított 30 hónap garancia és büszkék vagyunk arra, hogy akár 10 éves berendezéseket is fel tudunk újítani (típustól függően), köszönhető a gyári alkatrészellátásnak.

A következőkben kérjük válassza ki az Önt érdeklő témakört

Garázsajtó nyitók

Lakossági kapukhoz (Botticelli)

Botticelli motorunk kifejezetten lakossági kapukhoz használható, ami max. 10 m2 felületet és max.napi 20 nyitást jelent. A szett láncos – vagy a csendesebb működés érdekében – bordásszíjas sínvezetéssel is megvásárolható.

Teremgarázsok kapuira (Eos 120 és Argo)

EOS-120, a nagy testvér. Akár naponta 200 nyitást is teljesít, nehéz kapuk esetén is. Kifejezetten nehéz vagy gyakrabban használt szekcionált vagy billenő kapukhoz ajánljuk.

Argo

Ezt a különleges hajtóművet a gyár közepes ipari helyszínekre vagy nagy forgalmú teremgarázsok kapuira tervezte. A tengelyvégi Argo kivételes, ötvözi a húzómotorok jó tulajdonságait (végálláskor lassít, akadályra megáll) a nagyobb, de egyszerűbb ipari motorok erejével.

 

Nyílókapu nyitók

Otthonra, Önnek vagy nagy forgalmú helyszínekre… Mi tudjuk a megoldást.

A Phobos BT N és NL szettek az Ön otthonához vagy kisebb forgalmú, több parkolóhellyel rendelkező tárolók kapuira készült. Az orsós motorok típustól és kialakítástól függően akár 5 m széles kapuszárnyat is ki tudnak nyitni.

 

 

Biztonság mindenek felett: a Phobos motorok 24 voltos kivitelben készülnek, így az érintésvédelem megoldott, és ha a kapu akadálynak ütközne, a vezérlés visszanyitja a motort. Minden Phobos motorszett tartozéka a biztonsági fotocella is.

 

Mit tegyünk, ha a kapunk nehéz, nagy a forgalom, vagy teljesen be van burkolva?

A BFT több mint 50 féle olaj-hidraulikus kapunyitót gyárt. Ezek akár 500 kg súlyú vagy 7 m széles kaput is ki tudnak nyitni.

Üzembiztonság mindenek előtt: az egyfázisú olaj-hidraulikus motorjaink -10oC-ig dermedés-biztos olajjal vannak feltöltve, és mindegyikhez fel lehet szerelni egy ún. termosztát panelt, amivel biztosítható a teljesítmény állandó leadása.

A világon elsőként a BFT gyár feljeszett ki 24 voltos olaj-hirdraulikus szárnyas kapunyitót. A Lux BT 2B ötvözi a Phobosok legjobb tulajdonságait (akadályérzékelés, lassítás, érintésvédelem) a Lux sorozat nagy terhelhetőségével.

 

Különleges helyszínekre ajánljuk

Ha a kapuoszlop túl mély vagy egyedi, kovácsolt vas kapunk van és nem szeretnénk ha látszódna a motor, hogy automatizáljunk?

Virgo

A BFT Virgo csápos kapunyitók akár 200 mm forgáspont mélységig használhatóak. Nem szükséges az oszlop vésése, a motor esztétikus külseje alatt a jól bevált 24 voltos technika rejlik. A Virgo az egyik leggyorsabb kapunyitónk.

 

Igea

Nagyobb kapusúly esetén az Igea szetteket használjuk. Ezek akár 300 mm mélységig is be tudnak nyúlni, és az acél csápos karnak köszönhetően széllökéseknek kitett, nagyobb súlyú kapukhoz is felszerelhető.

 

Kovácsolt vas kapukra nem szerencsés orsós vagy csápos motort szerelni – csak elrontanánk az összképet. Hova rakjuk a hajtóművet? A kapu alá! Süllyesztett motorjaink (ELI 250, ELI250 BT és SUB) akár 800 kg kapusúlyig használhatóak, és bírják a gyűrődést.

 

Tolókapu nyitók

Kínálatunk a legegyszerűbb, percek alatt beállítható 500 kg-os motoroktól, egészen a 4000 kg-os, ipari berendezéseik terjed.

Önnek három szempont szerint segítünk döntést hozni:

  • mekkora a kapu súlya?
  • Mekkora a forgalom, naponta hányszor nyitjuk a kaput?
  • Van-e valamilyen különleges igény a vezérléssel szemben?

Ha kisebb a kapusúly (5-800 kg) és a kaput Önnel vagy egy társasháznál kell mozgatni, akkor a Deimos BT vagy Deimos 800 F motorszettet ajánljuk.

 

 

Nagyobb kapusúly (kovácsolt vas vagy fával burkolt a kapu), akkor az Urano BT vagy az Icaro MA motorunk javasolt. Ezek 1200 – 2000 Kg súlyig jók és 200 nyitás / 24 óra, illetve non-stop terhelést bírnak el.

 

A legnagyobb teljesítményű tolómotorunk az SP4000-es, mely 4 tonnás, nehéz ipari kapukra lett kifejlesztve. Különleges változata az SP4000 FAST, amely egy 1 tonnás kaput 20 m / min. sebességgel képes mozgatni: kifejezetten őrzött területek lezárására, bankokhoz vagy börtönökhöz ajánljuk!

 

Sorompók – társasházakhoz vagy ipari környezetbe

Társasházak, kisebb parkolók lezárására ajánljuk a Moovi RMM sorompókat. Ezek max. 5 méteres karral rendelhetők. A nyitási sebesség a kar hosszától is függ, így típustól függően 2 – 8 mp. közötti idővel lehet számolni. A sorompók terhelhetősége 600 – 2400 nyitás / 24h közötti.

Ha igazán nagy forgalmat kell lebonyolítani, akkor a Michelangelo sorozatból ajánlunk Önnek sorompókat. 6 és 8 méter közötti karhossz, non-stop üzemhányad, lassítás és akadályérzékelés jellemzi az ipari sorompónkat. A Michelangelo a BFT Parky parkolórendszerrel teljesen kompatibilis.

Minden automatikánkhoz ajánljuk a következőket:

Távirányítás, történhet kézi távadóval, nyomógombbal vagy fali rádiós kódzárral

 

Fotocella védelem: bár az összes motorunk intelligens, a teljesebb védelem csak fotocellák használatával biztosítható. Mindig ragaszkodjon ezekhez, értéket, életet óvnak.

Három fajta fotocellánk létezik:

  •  a vezetékes,
  •  a tükrös és
  •  az akkumulátoros.

Bármelyik kapunyitónkhoz fel lehet őket szerelni, attól függően, hogy a helyszínen hogyan lehet kiépíteni a vezetékelést.

Ha Ön még csak most tervezi az építkezést, érdemes előre gondolnia a műszaki megoldásokra, cégünk örömmel áll rendelkezésére, legyen szó kaputechnikáról vagy szekcionált kapukról.