Hírek

Kaputechnika

Szekcionált garázskapuk

 

 

Elektromos kapunyitók    Távirányítók            Telepítés, szervíz,alkatrész

Szekcionált kapu már:bruttó 119.900.- ft -tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Biztonságtechnika

Riasztók

Beléptetők

Tűzjelzők

 GSM Modulok

Kültéri védelem

 

EcoTor hőszigetelt

A Magyarországon készülő EcoTor garázskapu 10 éve lett közkedvelt, a hazai építkezők körében, kiemelkedő mínősége és kedvező árfekvése miatt.

Minden EcoTor kapu ISO 9001 és TÜV minősítéssel rendelkezik, és Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelöléssel ellátott termék.

Az EcoTor kapukat forgalomba hozataluk előtt intenzív teszteknek vetnek alá, így garantálhatók ,hogy kényelmet és biztos működést biztosítanak hosszú éveken keresztül.

Az EcoTor magas műszaki színvolalát mi sem bizonyítja jobban mint a 3 ÉV TELJES KÖRŰ  és 10 ÉV PANEL ÁTROZSDÁSODÁSI GARANCIA.

A kazettás és a bordás mintázatnak, illetve nagy színválasztékának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármelyik épülethez.Egyedi méretben is rendelhető akár felár nélkül is.A nagy méret választék,és a többféle sínveztés lehetővé teszi, hogy ne csak az új építkezéseknél, hanem felújításoknál, átalakításoknál is alkalmazható legyen.     EcoTor kazettás mintázat fehér vagy aranytölgy színben , valamint(RAL skála)  

EcoTor széles bordázat fehér, aranytölgy, mahagóni, dió színben. 

EcoTor keskenybordás mintázat fehér ,cseresznye, aranytölgy, mikrobordás ezüst

A természetes fahatás kedvelői pedig ,30 féle az igazi fához megtévesztésig hasonló, fautánzatú kivitelből is választhatnak.Így az EcoTor garázskapu tökéletesen illeszkedik bármilyen épülethez, szebbé és értékesebbé teszi otthonát.

Bármilyen egyedi méretben rendelhető 6 m szélességig és 2.965 m magasságig.

Dupla acéllemezes, masszív szendvicsszerkezet, ami nagyfokú stbilitást biztosít.

A 4 cm vastag kapulapok szigetelőanyaga környezetbarát CFC mentes PE hab,melynek köszönhetően kiemelkedően magas hang és hőszigetelő tényezőkkel rendelkezik.Akár mint egy 38 cm-es téglafal.A rozsdától nem kell tartani, mert a kapulapok horganyzott acéllemezekből készülnek,melyet két réteg festék fed.Tökéletesen ellen áll az időjárásnak.

A görgőtartó, vezetősín, a beépítőkeret, a zsanérok, torziós rugók és az egyéb acél alkatrészek szintén horganyzottak.Ez mind hosszú élettartalmat, biztos működést biztosít.

Minden EcoTor garázskapuhoz számítógépes méretezéssel alapesetben 18.000 ciklusú DIN 17223 szabvány szerint gyártott torziós rugó kerül felszerelésre.Segítségével a kapu könnyedén és csendesen mozgatható.

Társasházi teremgarázsoknál nagymunkabírású akár 100000 ciklusú rugó is kérhető!

A padlóra zárodó gumiprofil, a négyoldali gumitömítés valamint a kapulapok közötti tömítés mindig szorosan záródva védi a garázst.

Acél tengelyeken elhelyezett csapágyazott kopásálló műanyaggal ellátott görgők teszik csendessé a kapu működését.Zárt tokozású sínvezetés, oldalsó benyúlás elleni védelemmel mindkét oldalon.

Sima felületű süllyesztett zsanérokkal kialakított forgáspontok fokozzák a kapu biztonságát.

Minden EcoTor garázskapu tartozéka a rugótörés elleni biztosítás,mely igény esetén zuhanásgátlóval kiegészíthető, így maximális biztonság érhető el.

Kívánságára változatos hőszigetelt ablakokkal varázsolunk fényt a garázsába.

Ablakminták lásd Képgaléria!

 

Rövid szállítási határidővel, szakszerű és pontos beszereléssel állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére.

A garázskapu az épület legnagyobb nyílászárója. Ne érje be középszerű vagy gyenge mínőséggel, ha kiválót ios vásárolhat kedvező áron. Minőség mindig megtérül!

Köszönettel:

Szalontai Csaba

0620 6692148