Hírek

Kaputechnika

Szekcionált garázskapuk

 

 

Elektromos kapunyitók    Távirányítók            Telepítés, szervíz,alkatrész

Szekcionált kapu már:bruttó 119.900.- ft -tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Biztonságtechnika

Riasztók

Beléptetők

Tűzjelzők

 GSM Modulok

Kültéri védelem

 

Paradox Riasztórendszerek

 

 

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert.Világ számos országaiba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cége lett, és a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban egyszerűen kezelhető riasztó rendszereinek köszönheti.Minden Paradox riasztórendszer MABISZ és CE minősítéssel rendelkezik, így a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek. Mindegyik központ rendelkezik kommunikátor kimenettel, ezáltal könnyedén csatlakoztatható távfelügyeletre is. Rendszerek kezelése egyszerű, könnyen megtanulható felhasználóbarát.

 

A rendszer lehetővé teszi a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelmét, de könnyedén valósítható meg nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális riasztó rendszer kialakítását igénylő objektumok védelmeis.Nem csak vezetékes, hanem vezeték nélküli érzékelőkkel is kiépíthető.

A PARADOX riasztó rendszer megbízhatóan és vakriasztás mentesen működik. Érzékel és regisztrál mindent eseményt. A védett területre történő behatolást, az ajtók vagy ablakok nyitását, az üvegtörést, a tűz keletkezését, de még a behatoló mozgási útvonalát is.

 

Ha PARADOX riasztó rendszer védi otthonát vagy vállalkozását, nyugodtan dolgozhat, pihenhet, vagy nyaralhat, mert értékei és szerettei biztonságban vannak.

PARADOX riasztó rendszerek magas műszaki színvonalát a 2 év teljeskörű, valamint az érzékelőkre 3 év garancia is mutatja.

Paradox riasztórendszer kezelő típusai:

TM 40 érintőképernyős kezelőegység:

 

TM 4 érintőképernyős kezelőegység:

 

LCD kijelzős kezelőegység:

Mivel nincs két egyforma épület és nincs két egyforma igény, ezért nem lehet két egyforma PARADOX riasztó rendszer sem. Önnek olyan riasztó rendszer kiépítésére van szüksége, ami az adott helyszínen hatékony, ami alkalmazkodik az Ön otthonához, vállalkozásához, életviteléhez és családjához.Kérjen helyszíni felmérést és árajánlatot. Így biztos lehet benne, hogy olyan PARADOX riasztó rendszer fogja óvni értéket, amely valóban megfelel a helyszín és az Ön igényinek.

Kisállat védett - Vezetékes - Vezeték nélküli riasztó rendszer
PARADOX riasztó rendszer - ha igazán biztonságban szeretné tudni értékeit