Hírek

Kaputechnika

Szekcionált garázskapuk

 

 

Elektromos kapunyitók    Távirányítók            Telepítés, szervíz,alkatrész

Szekcionált kapu már:bruttó 119.900.- ft -tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Biztonságtechnika

Riasztók

Beléptetők

Tűzjelzők

 GSM Modulok

Kültéri védelem

 

Kamerás megfigyelőrendszerek

Videomegfigyelő rendszerekről

 

Napjainkban a videomegfigyelő rendszerek korlátlan lehetőségeket biztosítanak.Felhasználási lehetősége számtalan.Így alkalmasak magáncélra (családi házak, nyaralók, stb.) riasztórendszerek kiegészítéseként megfigyelésre.Üzletekben főként lopáskárok csökkentése  érdekében. Ipari  és gyártási folyamatok megfigyelésekor a működés ellenörzése a fő feladat. Beléptető rendszerrel kombinálva gyalogos és gépjármű forgalmat szabályoz. Videomegfigyelő rendszer eredeti elnevezése (Closed Circuit Television, azaz CCTV) a működési elvet jelzi.A zárt láncú televizió kamerái a felvett képet villamos jelekké alakítják, ezek az elektromos jelek zárt úton jutnak el a monitorig képrögzítőig.

A videomegfigyelőrendszer elemei:kamerák, objektívek, monitorok, videojel feldolgozó eszközök, képrögzítők.

Kamerákról általában:                                                                                           A kamerák beltéri, kültéri, vagy rejtett elhelyezésűek lehetnek.A kamerák fontos jellemzője a képfelbontás. A felbontás a kép részletgazdagságának és élességének mérőszáma.A képminőség szempontjából meghatározó a vízszintes felbontás.A másik fontos jellemző az érzékenység.Ez alatt azt a legkisebb fényszintet értjük, ami a kép létrehozásához szükséges.

Utóbbi időben egyre jobba elterjed úgynevezett DOME kamerák használata. A kamerát egy esztétikus félgömb alakú kivülről átláthatatlan burkolat takarja el.A kamera minden irányba lát, de a megfigyelni szánt személyek nem látják, hogy merre néz a kamera.

Objektívekről általában:

Az objektívek biztosítják, hogy a kamerák adott távolságban, látószögben és fényviszonyok között lévő objektumukról, személyekről megfelelő képet adjonak.A teleobjektívek a távoli tárgyak és személyek megfigyelésére , a széles látószögű objaktívek nagy területek befogására szolgál.Léteznek fix optikájú objektívek, illetve változtatható optikájú objektívek ami lehet manuális és motoros zoom-al rendelkezőek.

KAMERÁK LEHETNEK:

Kültéri inframegvilágítós vandálbiztos,rejtett kábelezésű csőkamera

 

Dome kamera


 


BOX kamerák kültéri elhejezés esetén külön ház szükséges,objektív cserélhető

Speed Dome vagy Speed dome jellegű kamerák